Een centrum voor lichaam, geest en ziel. Om je weer in contact te brengen met je ware zelf. Door middel van cursussen of persoonlijke consulten, gericht op je lichamelijke gezondheid, zoals ayurvedische kooklessen of lichamelijke tips. Mindfullness, hoe werkt dat eigenlijk en hoe kan ik mijn dromen waarmaken? Wat is je ziel en wat voel ik eigenlijk allemaal. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten hierover? Ik ben bezig met de opzet van cursussen voor jongeren en volwassenen. Circle meetings, waarbij we met yoga en meditatie en intuitieve ontwikkeling, gaan leren schakelen in het leven. Daar waar jij heen wilt gaan en jouw hart je aanwijst. Voor meer info stuur mij een mailtje op ayurveda@restoreyourlife.nl.
warme groet en tot ziens op een van de cursussen.
Nieuwe locatie van RYL zal binnenkort bekend worden, rond roermond gebied.
warme groet, Esnadi 🙏❤

Wil je meer info weten over mijn achtergrond en levenslessen, zie het artikel in het nederlands op mijn website:
https://www.restoreyourlife.nl/con…/dutch-info-about-esnadi/

 voor meer info, stuur een berichtje met je vraag: